Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
De Limburgse specialist in carports en overkappingen

Op zoek naar doeltreffende én mooie beschutting voor uw wagen of terras? De aluminium carports en overkappingen van Vivandi combineren een strak design met duurzaamheid en efficiëntie.

Carports

Uw auto, caravan of mobilhome beschermen tegen hagel of vorst? Vivandi is dé specialist in aluminium carports van de regio Limburg. Kies uit tientallen designs, kleuren en uitvoeringen en laat uw wagen zorgeloos overwinteren. Kom vlug meer te weten over ons assortiment!

Overkappingen

Verleng het terrasseizoen dankzij een aluminium overkapping van Vivandi! Laat de regen geen spelbreker meer zijn, en geniet des te meer van uw tuin. Onze terrasoverkappingen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen die passen bij elke architecturale stijl.

Poorten

Een poort biedt bescherming, maar staat ook gewoon mooi voor uw woning. Zéker als u kiest voor de aluminium poorten van Vivandi, dé specialist van Limburg. Enkel of dubbel, schuif- of draaipoort: kies uit verschillende stijlen en uitvoeringen in verschillende kleuren.
Specialiteiten

Welkom bij Vivandi, carportspecialist van Limburg

Vivandi is gespecialiseerd in aluminium carports, overkappingen en poorten. U hebt de keuze uit een enorme waaier aan modellen, uitvoeringen en kleuren. Al zes jaar lang gelden wij als dé referentie. Waarom wij voor aluminium kozen? Heel eenvoudig. Het rot of roest niet, kan tegen een stootje en het is kleurvast.

Zaakvoerder Gunther Leijten garandeert een goeie service. Hij komt steeds persoonlijk bij u langs voor opmeting én uitvoering. Samen met zijn ervaren vakmensen zorgt hij ervoor dat uw carport, poort of terrasoverkapping snel én proper wordt geplaatst.

Wilt u ons aanbod graag van dichtbij bezichtigen? Kom dan zeker langs in onze toonzaal. Wij beschikken over ruim 700 vierkante meter en zijn daarmee de grootste toonzaal voor poorten, overkappingen en carports van Limburg. Maak even telefonisch een afspraak voor u langskomt, dan zetten wij de koffie alvast klaar. Géén tijd overdag? Geen probleem, ook ’s avonds staan wij u graag te woord.

Voordelen van een aluminium carport

U vindt een garage zonde van de verspilde ruimte, maar wil uw wagen wel graag beschutting bieden tegen weer en wind? Dan is een aluminium carport de ideale oplossing. Die neemt een stuk minder plaats in dan een garage, staat erg fraai tegen de zijgevel én vergt géén onderhoud. Woont u in Limburg en zoekt u een installateur van aluminium carports? Dan wordt Vivandi uw partner.

Kent u de voordelen van een aluminium carport al voor uw auto, caravan of mobilhome? Aluminium is erg duurzaam. Bestelt u vandaag een carport bij ons, dan doet u dat voor het leven. Slijtage is namelijk onbestaande; aluminium rot niet (in tegenstelling tot hout) én het roest niet (in tegenstelling tot ijzer). Uw wagen blijft vorstvrij in de winter (nooit meer in de weer met een ijskrabber) én hij droogt snel omdat de wind vrij spel heeft. Niets dan voordelen dus!

En hoe zit het met de look van een aluminium carport? Wees gerust, Vivandi biedt carports aan op maat van elke woning. Klassiek of modern, uw gevel krijgt er sowieso een eyecatcher bij. Onze carports zijn niet alleen beschikbaar in tal van uitvoeringen en modellen, maar ook in alle mogelijke RAL-kleuren.
© 2012-2017 Vivandi BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Vivandi BVBA
Bosstraat 189 C
3930 Hamont - Achel
Tel.: +32 11666626
Contacteer ons